dijous, 17 de setembre de 2015

EDITORIAL NEOPÀTRIA D'ALZIRA, LA GRAN DECEPCIÓ

Bona tarda

Q tal?

Tal i com ja hem comunicat oficialment al web del nostre escriptor OCTAVI FRANCH, aquest matí i sobtadament s'han trencat les relacions amb l'editorial? NEOPÀTRIA d'Alzira, per la qual cosa hem hagut de passar el tema al nostre gabinet jurídic per tal q interposi una denúncia contra la mencionada editorial? tant per incompliment del contracte com per difamacions contra el nostre autor.

Pel que el nostre gabinet d'investigació ha aconseguit esbrinar, es veu que un escriptor? q ha publicat recentment un llibre? amb aquesta editorial? ha facilitat una informació falsa sobre el prestigiós, cèlebre i mediàtic escriptor OCTAVI FRANCH i la direcció? d'aquesta editorial? s'ho ha cregut.

Aquest escriptor? respon a les inicials G.B. i va ser company universitari del nostre talentós escriptor ara fa uns anys. Casualitats de la vida, aquest escriptor? va arribar a les mans del nostre protagonista quan era el soci capitalista i administrador d'una empresa cultural del Baix Llobregat. Segons ens ha informat l'actual propietari d'aquesta mercantil, la inversora europea Gutsen&Vergelsa, el senyor? G.B. va publicar un llibre?amb una de les editorials pertanyents a la mencionada empresa i no va haver-hi cap problema de cap tipus.

X tant, entenem q ha estat un acte d gelosia pel fet q el nostre escriptor favorit hagi publicat tants llibres i hagi guanyat tants premis en el mateix temps. Però potser és q el senyor G.B. està enamorat d l'OCTAVI FRANCH i no accepta q el sentiment no sigui correspost... :(

En definitiva q l'editorial? NEOPÀTRIA d'Alzira haurà de pagar, si així ho decideix el jutge, una indemnització x danys i perjudicis contra la figura literària, reconeguda arreu del país des de fa un munt d'anys, el SENYOR OCTAVI FRANCH, el millor escriptor en català d la història.

OCTAVI FRANCH
(Gabinet de Premsa)