dijous, 12 de març de 2015

PLAYMOBIL

Hola d nou,

Encara que jo era més d'AIRGAMBOYS que de PLAYMOBIL (als anys 70 eren millors de bon tros) ja fa temps que em cridaven molt l'atenció els nous PLAYMOBIL.

Com que no tinc ni prou diners ni prou espai per fer el que vull fer amb MADELMAN (la meva joguina favorita) ho estic fent amb PLAYMOBIL.

Us explico: estic fent un diorama de l'oest amb PLAYMOBIL. 

Vaig començant comprant totes les novetats i després tot allò que hi pogués encaixar.

Intento anar a les fires i comprar per internet, a llocs com ebay o todocolección.

Ara ho tinc bastant abandonat, però aquesta primavera ho actualitzaré i llavors valdrà la pensa penjar-hi les fotografies.

Encara no tinc el tren, però el tindré en breu, no patiu.

Vaig començar amb una escena però me n'he cansat i vull feu una altra més costumista, encara que amb el meu estil vital.

Confio que us agradarà!

A banda, tinc altres escenes pensades en paral·lel d'altres espais i èpoques, i també m'agradaria fer un story-board d'històries meves (siguin originalment novel·les o guions) però no sé pas si me'n sortiré amb el programa d'edició corresponent :) 
Evidentment no m'atreveixo a fer-ho en vídeo...

També col·lecciono figures especials temàtiques: soldats de totes les èpoques, motoristes, etc

I un secret: fa uns mesos vaig trobar a les escombraries de casa la piràmide, 2 castells, 1 zoo i l'oficina dels espies, a banda d'altres complements.

L'oficina dels espies, per cert, la vaig customitzar i la faig passar per casa nostra. I, fins i tot, quan ve a casa algun convidat, el customitzem i l'afegim a l'escena!

La veritat és que et vénen ganes de fer el món a playmobil. En sabem molt aquests alemanys!!

Octavi Franch