dijous, 12 de març de 2015

QUI SÓC

Hola de nou,

M'agradaria recordar-vos qui sóc.

Sobretot sóc conegut com a escriptor, atès que de l'any 1997 al 2008 vaig publicar més de 50 llibres (tots els gèneres i tots els formats) i vaig guanyar més de 100 premis literaris (ídem).

També vaig gravar un disc l'any 1995.

A banda, vaig fer ràdio i teatre durant molts anys.

Immers al món audiovisual, l'any 2003 vaig deixar la meva feina "normal" en una multinacional i vaig crear la meva pròpìa empresa cultural, fart que tothom em fallés, sobretot a nivell audiovisual.

Malauradament i per culpa de diverses traïcions i estafes de tot tipus i de l'esclat de la famosa crisi que encara estem patint, vaig arruïnar-me.

L'any 2008, emperò, vaig començar una nova etapa professional al món comercial, empès per la Iola, la meva dona.
Després de diversos i sonats èxits al mercat en sectors com la caritat, l'energia i la formació, vam decidir tornar a tenir empresa pròpia.

Ara ens dediquem a la cultura i als serveis obligatoris per a empreses.

I som més feliços que mai perquè tot depèn de nosaltres :)

Ja no vivim a la província de Barcelona, sinó a la de Tarragona, molt a prop del mar.

Curiosament, fa molt poc que vaig tornar a la música i he descobert que sóc millor músic ara que fa 20 anys quan pretenia ser-ne un professional!

He intentant tornar a la literatura un parell de cops, sempre per accident.
Ara ho estic intentant de debò, contactant amb noves editorials.
No pretenc ser el que ja vaig ser, és a dir un escriptor professional que no parava de publicar i de guanyar premis literaris; només vull reeditar allò que no es va publicar decentment i editar allò que es va quedar en un calaix.

També m'estic plantejant tornar a tocar el tema audiovisual, però és més feixuc i no ho veig tan clar.

El que sí que em faria gràcia és que una companyia de teatre interpretés les meves obres. Això ho veig més factible.

M'agradaria fer-vos una crítica cultural setmanal triple: literatura, música i audiovisual.

I com deia a l'article d'inauguració, em fa molta il·lusió compartir amb vosaltres el món del col·leccionisme en què estic immers des de fa uns mesos. 
És una cosa que sempre havia volgut fer, però que bàsicament per una qüestió de temps (ara treballo les hores que vull i els dies que em ve de gust), d'espai (ara visc en una casa de propietat de 3 plantes) i de diners (en guanyo més que mai) no ho havia pogut fer.

Bàsicament, estic recuperant el patrimoni cultural que vaig haver de malvendre el 2008 per poder menjar (llibres, cds, dvds, còmics, etc) i col·leccionant figures i merxandatge de personatges dels quals estic enamorat.

I, amb el vostre permís, qualsevol notícia especialment positiva a la meva vida també la compartiré amb tots vosaltres.

Una primícia: m'acaben de fer una operació de reconstrucció de columna molt delicada. Tenia una lesió de naixament que em van diagnosticar fa uns 5 anys. Vaig ser 8 hores al quiròfan i em van posar 20 grapes a l'esquena. Encara no estic recuperat al 100%, però vaig fent. Confio estar al 100% abans d'acabar aquest mes de març.

Bé, comencem!!

Salut